Handelsbetingelser

Levering
Der er gratis fragt på alle bestillinger i Danmark. Alle varer sendes med Post Nord som almindelig brev. Leveringstiden op til 5 hverdage. Der tages forbehold for eventuelle forsinkelser hos Post Nord. Risikoen for varer købt af Kathrine S overgår til dig som forbruger på leveringstidspunktet.

Betaling
Betaling i webshoppen kan foretages med MobilePay og følgende betalingskort:
– Visa
– Mastercard
– Discover
– American Express

Bytte- og fortrydelsesret
Der ydes 14 dages fortrydelsesret, gældende fra den dag du modtager dine varer. Inden returnering skal der rettes henvendelse til info@kathrine-s.dk. Julegaver byttes indtil den 15. januar 2018. Fortrydelsesretten kan kun udnyttes, hvis varen tilbageleveres i ubrugt stand. Køber bærer risikoen for varen fra varens levering, og ved returnering er køber ansvarlig for, at varen er pakket forsvarligt ind. Du skal selv afholde de omkostninger, der er forbundet med at returnere varen. Du skal vedlægge en kopi af ordrebekræftelsen. Der gennemføres en tilbagebetaling med samme betalingsmiddel, som der blev anvendt ved den oprindelige transaktion, medmindre der udtrykkeligt ønskes andet. Tilbagebetalingen tilbageholdes indtil returvaren er modtaget.

Reklamation
Eventuelle fejl eller mangler ved levering fra Kathrine S skal anmodes i rimelig tid efter, at du har opdaget fejlen. Det en din pligt at angive og på forlangende vise, hvordan fejlen eller manglen ytrer sig. Hvis du opdager en fejl, skal du hurtigt rette henvendelse til Kathrine S. Der er 24 måneders reklamationsret, når du handler hos Kathrine-s.dk. Du kan enten få varen repareret, ombyttet, pengene tilbage eller afslag i prisen, afhængig af den konkrete situation. Reklamationen skal være berettiget, og manglen skal ikke være opstået som følge af fejlagtig brug af produktet.